Het plan

Wonen bij de Sluis – Havenkwartier omvat een divers aanbod van 39 nieuwbouwwoningen, waaronder sfeervolle eengezinswoningen en moderne appartementen. Of je nu droomt van een woning met een ruim terras, verlangt naar een uitzicht op het rustige water van het Wolderwijd, of op zoek bent naar een comfortabel appartement met alle moderne gemakken, “Bij de Sluis” biedt voor elk wat wils. Ontdek meer over deze unieke woonervaring.

Hoge Licht

Bouwnummers 1 t/m 4

Dit rijtje bestaat uit 4 geschakelde woningen. Toch is dit blok allesbehalve eentonig. Afgezien van de hoekwoning, waarvoor een andere kleurstelling is gekozen, zorgt de uniforme kleur voor zowel eenheid als variatie. Wordt dit jouw favoriete plek?

Noordertoren

Bouwnummers 5 t/m 11

Deze charmante 7 rijwoningen in dit hofje vormen een prachtig geheel binnen de wijk. Met een eenduidige kleurstelling stralen ze rust en eenheid uit, zonder in te leveren op karakter. Elk van deze woningen biedt het comfort en de ruimte die je zoekt in een thuis. Wordt een van deze woningen jouw nieuwe adres?

Hoge Licht

Bouwnummers 12 t/m 26

Deze 12 appartementen en drietal rijwoningen gelegen bij de Sluis hebben elk hun eigen unieke uitstraling. De diversiteit in architectuur en kleur brengt levendigheid en persoonlijkheid in het straatbeeld, terwijl het geheel toch een samenhangende uitstraling behoudt. Biedt dit veelzijdige aanbod de unieke woonoplossing die jij zoekt?

Groote Kaap

Bouwnummers 27 t/m 33

In dit blok vind je 7 rijwoningen die perfect in lijn zijn met elkaar qua kleurstelling, verrijkt met 2 hoekwoningen die het straatbeeld een extra dimensie geven. Is dit de plek waar jij je thuis zult voelen?

Paard van Marken

Bouwnummers 34 t/m 39

Deze serie van 6 rijwoningen, inclusief 2 uniek gekleurde hoekwoningen, biedt een fraaie balans en een samenhangend geheel, terwijl de speciale hoekwoningen een eigen karakter toevoegen. Klaar voor jouw nieuwe thuis?